Mission statementTransport Declerck

Bij Transport Declerck dragen we onze doelstellingen en principes hoog in het vaandel. Centraal daarbij staan onze klanten. Elke dag opnieuw willen we elk van hen die kwaliteitsvolle service bieden waarop ze recht hebben. Klantentevredenheid is onze eerste prioriteit.

Maar er is nog meer. We dragen ook zorg voor veiligheid, welzijn en milieu. Het is een filosofie die tot uiting komt in het werk van elk van onze medewerkers.

Voor u als klant is het van het grootste belang dat uw goederen stipt en met zorg worden afgeleverd op hun bestemming. We vinden het uiterst belangrijk om aan de wensen van u als klant te voldoen. Daarom evalueren we constant ons werkingsproces en schaven we bij waar nodig. Ook onze medewerkers scholen zich bij via tal van opleidingen. Dat alles met maar één doel: u als klant nog beter van dienst te zijn.

De ontvanger van uw goederen benaderen we altijd als een echte klant. We letten erop dat onze chauffeurs verzorgd overkomen en we dragen zorg voor onze voertuigen. Chauffeurs en voertuigen zijn immers het visitekaartje van ons bedrijf.

Zowel met u als klant als met onze medewerkers hebben we een open relatie. Die laat toe dat iedereen zich betrokken voelt en streeft naar een optimale dienstverlening. Bovendien zijn we met z'n allen leergierig en niet bang om ons aan te passen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Vanuit deze visie engageren we ons om ook uw transport elke dag opnieuw perfect uit te voeren.

Bedrijf

© Transport Declerck - Zarrenstraat 23a - 8610 Zarren (Kortemark) - Tel 051 56 60 18